vineri, 17 aprilie 2015

Lumina naturala in traditia construirii unei case



In constructia unei case foarte important este terenul pe care il alegi unde va trai, da va trai, viitoarul cuib de locuit. Asta daca, intr-adevar te preocupa sa-ti faci o casa tinand cont si de experienta de mii de ani a oamenilor, experienta care azi se mai numeste traditie. 

Pentru ca aceasta traditie are niste lucuri demne de tinut cont si care te-ar scuti dupa aceea de niste situatii in care te-ar face sa-ti pierzi buna dispozitie si fericirea de a te muta intr-o casa frumoasa si bine construita. Deci, terenul, despre el este vorba mai intai. Nu vei construi o casa pe un teren mlastinos sau nisipos pentru ca poti avea surpriza ca fundatia va fi umeda mai tot timpul, umezeala care va urca mai apoi la subsol si mai cine stie unde. 

Nu ridici o casa intr-o vale umbroasa sau in mijlocul unui camp decat daca vrei sa vezi de jur imprejurul ei pe toti cei care s-ar apropia de tine, sau sa te ascunzi in umbra. Dupa gustul meu, o casa faina este intr-un loc cu soare si multa vegetatie in jur. Un deal este ideal pentru o constructie personala, mai ales ca poti avea si priveliste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu