joi, 9 aprilie 2015

Huse Iphone

Pentru telefonul Iphone 6 avem o husa Rock, realizata din TPU, un tip de plastic cu caracteristici de cauciuc, elastic, rezistent la ulei si zgarieturi, care se muleaza perfect pe telefon, astfel ii ofera o protectie crescuta si nu incomodeaza in folosirea telefonului Aceasta husa are o grosime de doar 1 mm si datorita materialului din care este construit protejeaza telefonul de socurile cauzate de cazaturi. Husa asigura o aderenta ridicata datorita texturii sale mate, acopera colturile si spatele telefonului, ceea ce il protejeaza de zgarieturi. Husa
Rock pentru Iphone 6 vine pe mai multe culori, gri, auriu, argintiu, rosu sau albastru.

Un alt tip de husa pentru Iphone 6 este husa Nillkin Show, care datorita constitutiei sale dintr-un material moale protejeaza telefonul impotriva cazaturilor. De asemenea husa vine cu un design unic, transformand butonul de volum in declansatorul de camera, astfel incat pozele selfie pot fi facute cu mai multa usurinta.
Alt tip de husa pentru Iphone 6 vine de la Verus. Aceasta este realizata din piele ecologica, cu o constructie rezistenta ce asigura durabilitatea si comoditatea in utilizarea telefonului.  Husa cuprinde o carcasa ce protejeaza spatele telefonului impotriva uzurii si socurilor, iar carcasa este transpartenta, ceea ce permite vizualizarea a cat mai mult din telefon.

Husa tip carcasa, Lenmar Maven Undead este un produs 2 in 1. Contine o baterie de 3.000 mAh, care asigura mai mult decat o incarcare 100%. Husa este prevazuta cu decupaj pentru porturile telefonului si pentru camera. Carcasa este foarte delicata la atingere, si vine pe culorile negru, albastru, rosu sau argintiu. Punctul cheie al acestei huse este ledul X pe spatele acestetia care informeaza utilizatorul cu privire la cata baterie mai are telefonul.

Husa tip carcasa BuQu sau husa Iphone 6 are un design putin atipic. Desi carcasa prezinta o latime relativ groasa, permite accesul complet la telefon, in loc de a folosi butoane pe carcasa. In partea de jos a husei, butonul de culisaj asigura miscarea carcasei deasupra telefonului. Bateria carcasei are 2.800 mAh, iar carcasa are pe spatele sau si patru leduri cu scopul de a informa utilizatorul cu privire la cata baterie mai are telefonul. Cu toate acestea, protectia carcasei impotriva cazaturilor este contestabila

Husa tip carcasa Pong Sleek are un design aparte in sensul ca vine in protectia utilizatorului expunerii la radiatie si imbunatateste semnalul telefonului. Carcasa reuseste sa imbine o greutate insesizabila impreuna cu un stil aparte al acesteia. Carcasa permite accesul complet la toate porturile, butoanele si la camera.
Husa tip carcasa Cygnett WorkMate este confectionata din materialul TPU pentru a ajuta la absorbirea socurilor, protejeaza colturile telefonului. Exteriorul carcasei este produs din silicon ceea ce creste aderenta telefonului si previne impactul accidentelor. Carcasa are incorporate si butoane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu